Högern verkar ha dålig koll på IT-säkerhet!

Som nyss avslöjades här i min blogg så har Carl Bildt trott sig varit hackad, fast det i själva verket var han själv som fick ersättning för att locka svenska män att importera fruar.

Detta med att skylla på andra har jag länge vetat varit en paradgren inom högern. Med den nya tekniken så verkar det dock göras än lättare och bekvämare – det finns ju hela tiden möjlighet att bli hackad och/eller kapad som de också gillar att säga. Nu senast så är det Centerpartiet som, i samband med att deras utspel verkade ha fått bakslag, påstår sig ha blivit kapade.

Det är nog dags att högern lägger lite pengar på IT-säkerhet. Man kan ju ta pengarna från de som sparas genom att sparka arbetare som inte skyller på att ha blivit kapade, utan istället står för sina ord.

1 comment so far ↓

#1 Stefan on 01.04.11 at 11:53

Seriöst, det är sjukt klantigt och slarvigt av dem. Men att göra det till en högergrej är jättefånigt.